Trulsson Kammerer Group

Midt halvfemsernes Boston dannede rammen for begyndelsen på Stephan Kammerer og Tomas Trulssons musikalske venskab. Begge unge saxofon studerende på den verdenskendte musik institution Berklee College Of Music. I fire år øvede de sammen, gik til jam sessions og spillede koncerter. Der blev lyttet til alt fra ska til Fringe. Lærere som George Garzone, Jerry Bergonzi, Ed Tomassi og Bill Pierce havde en kæmpe indflydelse.

Tomas tog til Syd Korea for at spille et Broadway show og spillede dernæst i orkestre på krydstogt skibe før han vendte hjem til Sverige hvor han idag arbejder som en efterspurgt musiker og underviser. Stephan tog til New York hvor han blev hyret til at tage på turne med den legendariske trompetist Maynard Ferguson. Idag er han stadig bosiddende i New York hvor han er travlt beskæftiget som saxofonist og underviser.

Idag næsten 20 år senere mødes de to saxofonister for at lave musik sammen igen med deres nye band Trulsson Kammerer Group.

 
 

Tomas Trulsson
 

En Saxofonist der er meget efterspurgt både som musiker og underviser. Tomas kaster sig lykkeligt ud i nye udfordringer og musikalske sammenhænge.  Som regel i jazz-genren, men er ikke fremmed for andre genrer. Tomas studerede på Berklee College of Music i Boston, USA, og er idag bosat i Höganäs hvor han har en fast stilling som underviser udover hans virke som musiker. han har spillet med mange forskellige musikere i forskellige sammenhænge, fra Thomas Franck, Lars Jansson, Jan Allan og Organic Vibes til Helsingborg Symfoniorkester.

Stephan Kammerer

 

 

Turneer med Maynard Ferguson og Artie Shaw Orkestret hjalp med at etablere Den danske saxofonist Stephan Kammerer på scenen i New York. i 1993 bragte et scholarship ham til Berklee College of Music. I 2001 flyttede han til New York hvor han bor idag sammen med sin kone og datter. han har et travlt virke som freelance musiker, udover at være efterspurgt som underviser, komponist og saxofonmundstykke specialist. Stephan leder sin egen kvartet med John Chin på klaver, Matt Clohesy på bas og Mark Ferber på trommer. Siden 2008 har Stephan ledet gruppen JKIQ sammen med den danske bassist Jens Jefsen.

 

Med i bandet er også Søren Møller og . . . .